Inhoud cursus

Alle kinderen zitten thuis nu de scholen dicht zijn. Maar het huiswerk blijft doorgaan. Huiswerk dat eigenlijk schoolwerk is nu. Voor vele kinderen met autisme is dit moeilijk te vatten. Ook de ouders hebben ondertussen heel wat aan hun hoofd. In dit webinar lijsten we een aantal concrete tips op hoe je hierin toch wat duidelijkheid kan brengen voor je kind. Tips die helpen om je kind aan het werk te krijgen.

 • 1

  Hoe omgaan met schoolwerk thuis?

  • Lezing

  • Vragen & antwoorden

  • Tot slot

Veelgestelde vragen

 • Hoelang duurt deze online cursus?

  De cursus bestaat uit 3 delen. De lezing: een stukje theorie, enkele veel gestelde vragen met antwoord en daarna enkel interessante publicaties die we je aanraden over dit onderwerp. Dit alles samen duurt ongeveer 1 uur.

 • Hoeveel keer kan ik naar de cursus kijken?

  Dat beslis je zelf. Van zodra je de cursus koopt, heb je nog 7 dagen om hem te bekijken.

“Autisme is een uitdaging voor de creativiteit en de soepelheid van de omgeving. Autisme en verstandelijke beperking maakt de uitdaging dubbel zo groot.”

Docent

Steven Degrieck

Steven Degrieck zijn passie is om kennis delen en complexe zaken toch eenvoudig toegankelijk maken. Hij doet dit in lezingen, workshops en begeleidingen op de werkvloer. Hij doet dat ook in zijn boeken: Onder andere “Werk maken van vrije tijd”, “Denk en doe”, “Mijn kind heeft autisme”, “Autisme en verstandelijke beperking op de leefgroep”, “Autisme en zintuiglijke problemen”.